Praktijk | Fysiotherapie Groningen

Praktijk

Welkom op onze site. Bij Fysiotherapie Groningen kunt u terecht met al uw vragen en klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. We gespecialiseerd in echografie en de behandeling van chronische pijnklachten met behulp van Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT). Met deze vorm van Shockwavetherapie kunt u snel van uw pijnklachten afkomen en soms zelfs een operatie voorkomen. Met ESWT kunnen veel chronische pijnklachten die vroeger niet of moeilijk behandelbaar waren nu wél effectief behandeld worden. Met behulp van echografie kunnen afwijkingen aan het houdings- en bewegingsapparaat worden aangetoond en/of uitgesloten waardoor de patiënt gerichter kan worden behandeld of worden doorverwezen naar de juiste medicus dan wel paramedicus. Hierdoor kan het totale revalidatieproces sneller en dus efficiënter verlopen.

De praktijk is gevestigd aan de Bloemsingel 81 in het prachtige Bloemhof complex.  We hebben hier een grote sportzaal gerealiseerd waar u optimaal kunt werken aan uw herstel en, als u uitbehandeld bent, zelfs een fitnessabonnement kunt nemen. Hierdoor kunt u gewoon bij ons blijven sporten als uw behandeling is afgerond.

Ik hoop dat u op deze site voldoende informatie vindt over fysiotherapie, echografie en shockwavetherapie in onze praktijk. Als u niet vindt wat u zoekt neemt u dan gerust contact met ons op via email of telefonisch met het secretariaat via telefoonnummer 050-5791811 Of zie de contactpagina

Team Fysiotherapie Groningen


Contact

Ga naar contact